duminică, 15 iulie 2012

Don'soara Marmotescu croseteaza din nou :)

Are o mana fata asta ... de raman cu gura cascata la absolut orice obiect creaza :)
De imaginatie nu mai zic ...

I-a priit mica vizita la 2 Mai, unii aduna scoici si le imprastie prin casa, pana se plictisesc de ele si le arunca, ea face d'astea :)
Marmotescu de pe Breslo
Cercei  "gothic summer night" atarnatori lungi(12cm) cu doua fete.
Executati din melcosenie crosetata in tehnica proprie in bumbac mercerizat gri perla cu margine neagra.
Medalion de sidef alb semi mat provenit din scoica culeasa de la 2 Mai, banda de tul negru,fragmente de scoica alba, multe margele de nisip albe,gri translucid,negre,paiete negre si tortita metalica(nu contine nichel) argintata cu element decorativ.


Sau colierul asortat
Marmotescu de pe Breslo
Colier "
gothic summer night" asimetric la baza gatului alcatuit din elemente crosetate din matase vegetala gri-argintiu si bumbac mercerizat negru legate de sectiuni de lant metalic argintiu, cu margele de os. Medalioanele sunt realizate din sidef alb si gri,fragment de cochilie, paiete negre,margele de nisip gri-argintiu translucid, 'picaturi' de cristal fatetat. Incuietoarea tip togle argintata este montata asimetric. 


Sau cu scoici adunate de pe malul mai racoros, al Altlanticului
Marmotescu de pe Breslo
Set colier+cercei "Vis de vara"

Marmotescu vrea in vacanta! Dar cum mai e pana atunci a dat iama in scoici, pietre si amintiri. Scoicile culese pe malul extrem de racoros al Atlanticului prin Irlanda de Nord au zis ca e vremea sa fie scose la lumina si iata ce a iesit.

Colierul e crosetat, cusut si bibilit din matase vegetala turcoaz, bumbac mercerizat turcoaz (in aceiasi nuanta cu matasea, diferenta fiind de textura si luciu), scoicile sus amintite si margele de nisip. Este lucrat cu simtul raspunderii, adica este rezistent si componentele sunt bine agatate unele de altele. Scoicile usor conice(sau ceva mai mult conice in cazul scoicii sefe) au baza crosetata si lipita. Ca sa nu cumva sa zgarie si partea de pe dos este crosetata, moale si placuta la purtare.
Sau cu pietre din Creta
Marmotescu de pe BresloBratara "Sunshine"
Bratara a fost realizata din bumbac mercerizat crosetat snuruit(culori vernil,bej,portocaliu),material textil(bumbac) bej cusut strans ca sa formeze un val, diverse snururi crosetate si fire cusute in onduleuri si bucle. O piatra bej plata(culeasa de pe o plaja pustie din Creta) este elementul central. In jurul pietrei am cusut cu grija margele de nisip portocalii si verde translucid. Are lungime aprox 19cm('valul' de bumbac curbeaza si spiraleaza bratara pe portiunea respectiva asa ca lungimea e aproximativa) si se poarta exact deasupra mainii sau poate fi purtata ca bratara de glezna


Seturi complete
Marmotescu de pe Breslo
Set "Fields of summer"
Cu gandul la concediu, la munti si poienite,la fanete parjolite de soare am creat acest set compus din colier,cercei,bratara si inel.
Piesele au ca baza sarma de cupru tratata antioxidare imbracata in fir de bumbac galben si voal de matase vopsit in degrade alb/galben,cu putin tul galben stins pe bratara. Florile fanetei au fost crosetate din bumbac mercerizat rosu aprins,alb,galben,bleu si un picut de lila. Au fost apoi cusute, ca si margelele de nisip, minipaietele aurii, margelele biconice fatetate cu tenta auriu-cuprat si cateva picaturi de miere ( cristale aurii fatetat in forma de picatura). Macii au prins in centru cate o sfera de agat galben mat. Cerceii au de asemenea cate o sfera din acelasi agat.


Sau multe-multe alte minunatii
Marmotescu de pe Breslo

Marmotescu de pe Breslo

Marmotescu de pe Breslo

Marmotescu de pe Breslo

Marmotescu de pe Breslo

Marmotescu de pe Breslo


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu