miercuri, 6 februarie 2013

Miercurea fara cuvinte - Carte frumoasa, cu copii frumosi! (Marcel Marlier)

























"Miercurea fara cuvinte", de la Carmen

9 comentarii:

  1. cand eram eu mica, am avut o carte identica, licenta frantuzeasca si se intitula Martina la Zoo, Martina în gradina, etc... era o serie :) Exact stilul acesta de desene avea. Cât am iubit eu cartea aceia! Am pastrat-o pana m-am maritat, sa o am pentru copiii mei, dar, inainte sa devin mamica, m-a pacalit o colega de serviciu sa i-o imprumut si... dusa a fost!
    Superba postarea ta! Happy WW! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult ca ti-a placut! Exact despre seria cu Martina este vorba, am aflat si eu, in seara asta, cand l-am luat la puricat pe nenea Marlier. M-a cucerit, si o sa aprofundez.
      Pt mine, este prima data cand ma intalnesc cu o carte de genul acesta si cu o grafica atat de placuta. Si textul este foarte placut, un fel de mini-enciclopedie, foarte lejera.
      Cand am luat-o din raft, la Biblioteca, nu mi-a spus nimic deosebit, dar cand am deschis-o ... mi s-a taiat respiratia! :)
      Mi-a fost tare greu sa aleg dintre fotografii, de aceea am postat atat de multe. Cel mai mult mi-au placut imaginile cu ei doi micuti, prim-panuri, in special cele cu gradina. Exprima atata gingasie si nevinovatie ... exact cum sunt copiii micuti, in opinia mea.

      Ștergere
  2. Ce frumoase poze! Le-am cam sorbit (desi s-ar spune ca am cam sarit demult virsta basmelor) ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar nu-s basme, mi se pare ca sunt exact cum ar trebui reprezentate orice imagini cu si despre copii. Nu inoculate modele de genul anorexicelor cu picioare kilometrice (Barbie&Co).

      Ștergere
    2. Apai daca nu-s basme, atunci ma simt chiar indreptatita sa le mai savurez o data, caci zau sunt deosebite. O sa le caut si eu pentru gargaritzele mele care au 4 si 2 anisori. Cat despre Barbie&CO -- la noi nu prea au loc asemenea aratari prin ograda din dotare. Fetele mele-s mai fascinate de natura. Deocamdata. Ce-o fi dupa ce intra la scoala, nu stiu. :))

      Ștergere
  3. O carte fermecator de frumoasa. Nu o cunosc dar ilustratiile sunt superbe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scrisul nu este neaparat remarcabil, dar grafica chiar este.

      Ștergere
  4. Superb… chiar ramai fara cuvinte !

    RăspundețiȘtergere
  5. Postarea ta este ca privirea unui copil: clara, dulce si plina de gingasie! mi-a mers la suflet!

    RăspundețiȘtergere